Om Oss

MFC Group’s verksamhet bygger på att leverera högkvalitativa konsulter och tjänster.

MFC Group erbjuder en möjlighet för ditt företag att på ett smärtfritt sätt utvecklas, växa och förändras. Vi vill att ni ska kunna koncentrera er på det ni gör bäst, medan vi ser över era behov inom IT och verksamhetsutveckling. MFC Group arbetar med både stora och lite mindre företag på konsultbasis. Vi kan med vår breda kompetens visa vägen för uppåtgående företag så att de når ännu högre höjder.

För dig som kund är det tryggt att samarbeta med MFC Group. Vi har lång erfarenhet av IT-branschen och dess många olika förgreningar och snabba förändringar. Varje framgångsrikt företag idag behöver en fungerande IT-struktur; internt, externt och globalt. Alla måste vara beredda på förändringar både i företagets arbetssätt, personalstruktur och i dess IT-struktur.

Vi arbetar med några av de största företagen inom branscher som bank, industri och utbildning. MFC Group har samarbetat som underkonsult mot stora företag som SEB, Scania, H&M, Riksgälden, CGI (f.d Logiga), Carnegie, Ericsson m.fl. i flera år med gott resultat. MFC Group har idag även konsulter och tjänster inom mannagement samt produktutveckling av metoder och modeller för effektiv verksamhetsutveckling.

Våra verksamhetskonsulter använder sig av en rad metoder och modeller för att driva projekt och verksamhetsförbättring mot våra kunder. Både för oss och våra kunder är resultatet det viktigaste. Om vi inte tror på framgång med ett positivt resultat i projektet tackar vi nej till uppdraget.

MFC Group är baserat i Stockholm och Norrköping och har hela Sverige som vårt arbetsområde, samt många kontakter utomlands.

Historia

MFC Group står för Mario Falk Consulting Group och det var också han som startade det hela, som ett utbildningsföretag redan 1994. Idag har företaget formen av ett IT-baserat kunskapsföretag.

Vi har sedan starten utvecklats och växt precis som branschen, det är en nödvändighet och en spännande process tycker vi.

 

Vår VD

Mario Falk har mer än tjugo års erfarenhet som kreativ idéspruta och egen företagare. Han har under årens lopp samlat på sig erfarenhet inom en rad olika områden. Han har drivit många projekt som projektledare inom utbildning och IT där han arbetat bland annat med att förändra och analysera incident-, ärende-, SLA och servicehantering.

Mario Falk har även agerat som lärare, konsult, teknisk rådgivare, nätverksadministratör och projektledare. Han har arbetat mycket som Change Manager (ITIL) med förändringsprocesser inom uppdatering och förbättring av företagets IT-drift samt dess serverar, arbetsmetoder och applikationer.

Anställda

På MFC Group är det högt i tak och full fart. Vi är förstås stolta över våra anställda projektledare och utvecklare.

Anställda på MFC Group är självklart kompetenta och kunniga inom en rad områden samt villiga att lära sig nya tekniker. Vi välkomnar egna förslag och kreativa idéer från de anställda – det blir roligare att jobba tillsammans om alla känner att de är ”med”. Vi har alltid ett flertal konsulter verksamma inom olika projekt. Vi ser dock att en alltmer komplex arkitektur leder till att arbetsuppgifterna i projekten blir mer specialiserade. MFC Group letar hela tiden efter nya medarbetare med specialiteter inom projektledning och systemarkitektur. Men ser också ett ökat behov av kunna erbjuda konsulter för olika typer av IT-support.

Garanterad Kompetens

Vi har inom MFC Group erfarenhet och djup kunskap inom e-handelslösningar, säkerhet, affärsprocesser och komplexa miljöer. Alla våra konsulter får personlig coachning och utbildning inom de avtal och verksamhetsområden de verkar inom. Detta för att MFC Group skall kunna garantera kvalitet mot kunden. I de fall en kund känner sig osäker på någon av våra konsulter så erbjuder vi alltid en månads kundservicegaranti.